The Voice | Magic FM | Magic TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Мадона ще режисира нов филм
Image
Мадона ще режисира нов филм 2017-01-11 17:28:00 Лентата ще е по романа на Андрю Шон Гриър "Невъзможните животи на Грета Уелс"
Мадона възнамерява отново да влезе в ролята на режисьор във филма "Loved", който е киноадаптация по романа на американския писател Андрю Шон Гриър "Невъзможните животи на Грета Уелс".
 
Изпълнителката вече режисира британската историческа драма "W.E." през 2011 г., на която беше и сценарист с Алек Кешишян. Той работи с нея и в документалния филм "Мадона: Истината или се осмеляваш" от 1991 г. 
 
Режисьорският дебют на певицата беше с лентата "Боклук и мъдрост" от 2008 г. 

"W.E.", в който участваха актьорите Аби Корниш, Андреа Райзбъро и Оскар Айзък, се провали в киносалоните и беше разкритикуван остро от критиците.

58-годишната музикална икона написа сценарий за филм по бестселъра на Гриър от 2013 г. В него се разказва за жена, която се пренася до други животи, които би могла да е изживяла, след като е подложена на електрошокова терапия.
 
"Книгата ме вълнува по много начини и поставя толкова важни въпроси. Сега повече от всякога е времето да се разкаже тази история", споделя Мадона.
 
Като режисьор Мадона не се радва на признание от страна на критиците, но тя изигра няколко запомнящи се роли във филми като "Тяхната собствена лига" (1992), "Кое е това момиче" (1987) и "Отчаяно търся Сюзън" (1985). За певицата обаче е важно да разширява границите на своето изкуство.

Снимка: БГНЕС
 
Участвай в играта

* Тези полета са задължителни

Коментари